Lapseki AK Parti ilçe başkanlığına Çardak belediye başkan aday adaylığı için Oktay Yılmaz, ilk aday adayı olarak patiye müracaatını yapan oldu.

Lapseki’ye Bağlı çardak beldesi AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı için Lapseki AK Parti ilçe başkanlığına başvuru yapan ,Oktay Yılmaz 14 Şubat 1982'de İstanbul'da doğdum. İlk orta ve lise eğitimlerini İstanbul'da tamamladı. 2001 yılında Hava Teknik Okullar Komutanlığı'ndan Muhabere Astsubayı olarak mezun olup göreve başlayan, Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdim. Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme alanında Yüksek Lisans yaptım ve aynı üniversitede Doktora eğitimine başladım ancak başka bir ile atanmam nedeni ile doktora eğitimimi yarıda bıraktım.

Emekli olduktan sonra kendi inşaat firmam olan NEFT İnşaat Firmasını kurdum ve halen aktif olarak inşaat faaliyetlerime devam etmekteyim aynı zamanda  Çanakkale merkezde Marmara Otel İşletmesinde turizm ve otelcilik hizmetlerini sürdürmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Orta derecede İngilizce bilmekteyim, şeklinde açıklamada bulundu.

 

Ercan Özçetin