Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl ve İlçe Kadın örgütleri,  kahvaltıda bir araya gelerek güçlendirilmiş parlamenter sistemi, eşit temsili ve örgütlü kadının gücünü konuştu.  CHP Lapseki Kadın Kolları da etkinliğe  katılım sağlayarak, “Güçlendirilmiş Parlamenter sistemin konuşulduğu bir kahvaltı programında bir aradaydık . Çok verimli ve değerli bir buluşmaydı. CHP varsa umut var” ifadelerine yer verildi.
Cumhuriyet Halk Partililer, kahvaltıda bir araya gelerek güçlendirilmiş parlamenter sistemi, eşit temsili ve örgütlü kadının gücünü konuştu. Etkinliğe,  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İl Başkanı Metin Ural, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Çanakkale Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Erol Ve İlçe, Belde Kadın Kolu Başkanları Katıldı.
Lâpseki Kadın Kolları da etkinliğe katıldı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, “"Güçlendirilmiş Parlamenter sistemin konuşulduğu bir kahvaltı programında bir aradaydık . Çok verimli ve değerli bir buluşmaydı. CHP varsa umut var” ifadelerine yer verildi.
Tuğba Kulasoy