ÇANAKKALE KASIM AYI YETENEĞİNİ SEÇTİ
 TROİA QUİNTET ÖDÜLÜNÜ ALDI, SIRA SİZDE!
 
Boğaz Medya Grubu tarafından, 14-20 Kasım 2021 tarihleri arasında, Boğaz Medya Facebook Sayfasında düzenlenen, “Çanakkale Yeteneklerini Arıyor” isimli sosyal medya yarışmasında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Bölümü son sınıf öğrencilerinden oluşan müzik Grubu Troia Quintet,  birincilik ödüllerini ve katılım sertifikalarını Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’dan aldı.  Aralık Ayı Yarışması için performans videoları 6-12 Aralık tarihleri arasında Boğaz Medya Whatsapp Hattı olan 0286 213 81 81 nolu numaraya gönderilecek.
Boğaz Medya Grubu tarafından, 14-20 Kasım 2021 tarihleri arasında, Boğaz Medya Facebook Sayfasında düzenlenen, “Çanakkale Yeteneklerini Arıyor” isimli sosyal medya yarışması sonuçlandı.
Çanakkale Yeteneklerini Arıyor Kasım Ayı Yarışmasında performans videoları bir hafta boyunca yayınlanan on sekiz katılımcı arasından 20 bini aşkın beğeni alarak birinci olan Troia Quintet, Neşet Ertaş’ın Yolcu isimli eserine çektikleri klip ile yarışmaya katıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Bölümü son sınıf öğrencilerinden oluşan müzik Grubu Troia Quintet üyeleri Akın Mutlu, Zerin Uydu, Ozan Açıkgöz ve Ulaş Aydemir birincilik ödüllerini ve katılım sertifikalarını Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’dan aldı.  Grup üyelerinden Uygar İnam Çanakkale’de olmadığı için, sertifikası arkadaşlarına takdim edildi.
Bir haftalık sürede bir milyona yakın kişiye erişim sağlayan grubun başarılı üyeleri ödül için İsmet Akıncı’ya teşekkürlerini iletti.
Akıncı, “Genç yetenekleri teşvik etmek, tanımak ve tanıttırmak konusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Başarınızı takdir ediyoruz. Umarım ki sizleri çok daha iyi yerlerde göreceğiz.  Her zaman öğrencilere ve genç yeteneklere destek olacağız.  Sizleri tanıdığımıza çok memnun oldum” dedi.
Birinci olan Troia Quintet Grubu,  gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade ederek yarışmanın kendilerini motive ettiğini, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini dile getirerek ödüllerini aldı.
 
Tuğba Kulasoy