Lapseki Belediyesi’nin ev sahipliğinde,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Almina Kitap Fuar ve Organizasyon'un ortaklaşa yürüttüğü,  "3. Lapseki Kitap Festivali Ve İmza Günleri"nde yer alan Yazar Selçuk Kızıldağ, yeni okuyucular ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti, “Kitaplar enflasyonun artması ve girdilerin pahalılığından dolayı  kitapları da okunamaz duruma veya zor okunur duruma getirmiştir. Bu dönemde kitaplara ayrılan pay değer arz etmektedir” sözleri ile aktardı.
 
Lapseki Belediyesi’nin ev sahipliğinde,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Almina Kitap Fuar ve Organizasyon'un ortaklaşa yürüttüğü,  "3. Lapseki Kitap Festivali Ve İmza Günleri"nde yer alan Yazar Selçuk Kızıldağ, yeni okuyucular ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti, dile getirirken maliyetlere vurgu yaptı.
 
Yazar Selçuk Kızıldağ, “Lapseki'de küçük bir imza günü. "Gelibolu'da Balalayka Sesleri" romanını imzaladım, okur severlerle genellikle küçük okuyucularla tanıştım (Anne babalarıyla gelenler) ve romanı tanıttım. Kitaplar enflasyonun artması ve girdilerin pahalılığından dolayı (Kağıt, mürekkep, matbaa) maliyetlerin artması kitapları da okunamaz duruma veya zor okunur duruma getirmiştir. Bu dönemde kitaplara ayrılan pay değer arz etmektedir” dedi.
Tuğba Kulasoy