Dalyan Mahallesindeki İsmail Baykut ilk-orta okulu kapalı spor salonunda oynan final karşılaşmasında Çardak Belediyesi ile İsmail Baykut İlk/Ortaokulu-HEM karması karşılaştı 5 set üzerinden oynanan ve bir hayli çekişmeli geçen   karşılaşma sonrasında Çardak Belediyesi 3 -2 kazanarak Lapseki Kaymakamlığı himayelerinde düzenlenen Kamu Kurum ve Kuruluşları Voleybol Turnuvasında şampiyon Çardak Belediyesi oldu.
Lapseki Kaymakamı  Dr. Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Aydın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kaçan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, Halk Bankası Lapseki Şube Müdürü Mustafa Yüksel, İl Genel Meclis Üyesi Ali Özkan Aldemir ve coşkulu taraftarların izlediği final maçında İsmail Baykut İlkokulu ile Çardak Belediyesi karşı karşıya geldi.
Her iki takımın büyük ve heyecanlı taraftarı önünde oynanan final maçı sonrası ödül töreni düzenlendi.
Ödül töreninde konuşan Lapseki Kaymakamı  Dr. Fatih Çelikkaya "Kamu kurum ve kuruluşlarımız arasında birlik, beraberliği artırmak ve amatör spor bilincini yaygınlaştırmak amacıyla 3 Aralık 2021 tarihinde 15 takım ile başladığımız, yaklaşık 150 sporcu ile 28 müsabakanın oynandığı voleybol turnuvamızın sonuna geldik. Hafta içi her gün oynanan karşılaşmalara ilgi yüksekti. Her sporcumuz dostça ve sportmence mücadele etti. Tabii ki her turnuvanın kazananı olacak lakin; asıl kazanan Lâpseki’miz olmuştur.
Turnuvaya katılım sağlayan tüm kurumlarımıza, müsabakalara gelen tüm sporsever Lapsekili hemşehrilerimize, turnuvada emeği geçen mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Şampiyon takımımız Çardak Belediyesi'ni, turnuva 2'ncisi İsmail Baykut İlkokulunu ve turnuva 3'üncüsü İlçe Emniyet Müdürlüğünü tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de ilçemizde sportif faaliyetlerimizin aratarak devam etmesi yönünde çalışmalarımız olacaktır. Final maçımıza ve ödül törenimize katılım sağlayan siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Turnuva sonunda Şampiyon olan Çardak Belediyesinin kupasını ilçe kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, turnuvada 2.olan İsmail Baykut İlk/Ortaokulu-HEM karmasının kupasını ise Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz verirken 3. Olan takım ilçe emniyet müdürlüğünün kupasını ise İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut verdi.
 
Ercan Özçetin