Öncelikle geçmiş dönemde Lapsekispor ve Lapsekiye verdikleri hizmet için teşekkür ediyorum. Şaban Kılıçan’ın başkanlığında güzel bir yönetim oluştu. Yeni yönetim futbolu seven ve futboldan anlayan bir yönetim oluştu. İnşallah  bu yönetim ile birlikte başarılara ulaşacaktır diye düşünüyorum. Şu an takımın bulunduğu yer tabiki iyi bir yer değil ama yapılan yeni transferlerle birlikte geriye kalan son dört haftayı da galibiyetle kapatıp ligde kalıp önümüzdeki yılın planlamasını yaparak önümüzdeki yıllarda daha iddalı takım kuracağımızı düşünüyorum çünkü bu arkadaşlara inanıyor ve güveniyorum. Bu güne kadar görev yapan arkadaşlarımızda mücadele yaparak ellerinden geleni yaptılar takımın şu anki durumu biraz kritik ve son dört hafta bizim için çok önemli son dört haftayı galibiyetle kapatıp önümüzdeki yılın o-planlanmasını yapacağız”dedi.
Lapsekispor yeni başkanı Şaban Kılıçan yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada” Onursal başkanımız belediye başkanı Eyüp Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın talepleri ve teveccühleri ile başkanlık görevi tarafına verildi. Çok şükür kongremizi atlattık ve yeni bir yapılanmayla beraber  yeni yol haritamızı oluşturduk. Lapseki ve Lapsekililerimiz için bir hizmet sahası oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca branşlarımızda ortaya koyacağımız başarılarımızda bu anlamda çalışmalarımızı taçlandıracaktır. Yönetim kurlu ekibimizi alanında başarılı olmuş arkadaşlarımızla oluşturduk ve ilk icraatı da 5 yeni ismi kadromuza katarak yaptık 48 saat içinde 5 yeni ismi kadromuza kattık. 48 saat içerisinde bu transferleri gerçekleştirmek sadece iyi bir ekiple halledilebilirdi ekibimiz bu konuda çok çaba harcadı. Bundan sonra çok fazla söze gerek yok başarıya aç Lâpseki’mizin bu anlamda doyurmanın keyfine varmak istiyoruz”dedi.
Lapsekispor yeni yönetim kurlunda şu isimlerden oluştu.
Kulüp Başkanı Şaban Kılıçan, Yönetim kulu üyeleri, İsmail Gündoğdu, Cuma Doğan, Yaşar Çırak, Halil İbrahim Çiçek, Hasan Özdil, Ali İhsan Şen, Şevket Menekşe, Nail Pekşen, Sercan Keçici ve Sadettin Özkan.
 
Ercan Özçetin