Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO)  52 Meclis üyesi, Meclis Başkanı  ve Yönetim Kurulunu belirlemek için seçimlere gitti. Tek liste olarak gerçekleşen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Selçuk Semizoğlu olurken, Kale Gurubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Meclis Başkanı seçildi.
 
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO)  52 Meclis üyesi, Meclis Başkanı  ve 11 isimden oluşan Yönetim Kurulunu belirlemek için seçimlere gitti. Tek liste olarak gidilen seçimlerde 52 üyenin oylarının tamamını alan Kale Gurubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Meclis Başkanı seçildi.
ÇTSO'da 52 Meclis üyesi Meclis Başkanı ve 11 isimden oluşan ÇTSO Yönetim Kurulunu belirledi.
İlk olarak Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı gerçekleşti. İlk Meclis Toplantısında Meclis Başkanlığını, odanın en yaşlı üyesi Nevzat Üzen yaptı.
Üzen, ÇTSO Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve katip üyeyi belirlemek için Pazar günü yapılan seçimlerde meclis üyeliğine seçilen isimlerin oy kullanarak belirleyeceğini ifade etti.
Tek liste gidilen seçimde ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay, Meclis Başkan Yardımcıları Şerif Mutlu ve İbrahim Armağan Aydeğer ve Meclis Katip Üyeliğine ise Saniye Öfekler Elmas seçildi. 
52 üyenin oylarının tamamını alarak, Meclis Başkanı seçilen Osman Okyay ilk açıklamasında, "Bu ilgiyi, teveccühü karşılıksız bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Yeni dönemin meclisimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Başta ilimize ve büyük ölçekte ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunabilmeyi ümit ediyorum. Bizim burada bulunma amacımız bir tane; o da Çanakkale’nin ticari ve sınai faaliyetlerini geliştirmek. Dolayısıyla hepimizin tek amacı var. Hepimiz gönüllü olarak buradayız. Kimse bize para falan vermiyor buraya geliyoruz diye. Gönüllük prensibiyle çalışıyoruz. Mesaimizden, ailemizden vakit ayırarak burada görev yapıyoruz. Bunun çok kıymetli olduğunu düşüyorum. Tabiri caizse burada imece usulü bir iş çıkartmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz dönemki arkadaşlarımızdan bazılarıyla yeni dönemde de devam ediyoruz. Aramızda yeni yüzler de var. Hepimiz için yeni dönem hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 
Yapılan seçimin ardından yeni dönemde görev yapacak olan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB genel kurul delegeleri şu isimlerden oluştu:
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı: Selçuk Semizoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Şakir Kutluay, Turgay Kılıç, Yaşar Murat Aydoğdu.
Disiplin Kurulu Üyeleri: İbrahim Şahinkaya, Kadir Alaylı, Kanber Koç, Metin Tunç, Serhat Soydan, Tuncay Önal.
TOBB Genel Kurul Delegeleri:  Ali Deniz, Hakan Doğan Kayalı, Hüsnü Agâh Ayhan, Recep Yılmaz.

Tuğba Kulasoy