İl Genel Meclis, ve köylere hizmet götürme  birliği meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, özel idare müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, ile birlikte Sındal Beybaş,  Akçaalan,  Hacıgelen, Harmancık , Üçpınar köylerini ziyaret ettiler.
Kaymakam Emre Öztürk, köy muhtarları  ve beraberindekiler köylerde bulunan şehit ve Gazi aileleri ziyaretleri, köylere hizmet götürme birliği tarafından yapılan ve yapımı devam eden işleri yerinde kontrol tetiklen sonra köyde vatandaşlar ile toplantı yaparak sorun ve taleplerini değirlendirdiler.
 İl Genel Meclis, ve köylere hizmet götürme  birliği meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin ortaklaşa yaptıkları basın açıklamasında” İlçe kaymakamımız Emre Öztürk, yaklaşık üç hafta kadar önce göreve başladı, Düzenlediğimiz program çerçevesinde haftanın belli günlerinde kaymakamımız Emre Öztürk ile beraber köy ziyaretlerini yapacağız. Köylerimizde birliğimiz tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledik ayrıca köyde yaşayan vatandaşlarımızın da taleplerini  dinleyerek orkat bir çözüm üreteceğiz” dedi.
Ercan Özçetin