Vatan Partisi Çanakkale  İl Başkanı Zuhat Yokuş, Vatan Partisi Genel Başkanları Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olabilmesi imza kampanyasına çağrıda bulundu.
 
Vatandaları imza kampanyasına davet eden Vatan Partisi Çanakkale  İl Başkanı Zuhat Yokuş, "Başkanımız Kasım ayındaki genel kurultayımızda partimizin delegelerinin  oy birliğiyle Cumhurbaşkanı adayımız olarak ilan edildi. Bu yüzden yüz bin imzanın toplanması gerekiyor ilçe seçim kurullarında. Bütün yurttaşlarımızı 22-27 Mart tarihleri arasında hafta sonu dahil sabah 08:00 akşam 20:00’a kadar açık seçim kurullarında nüfus cüzdanı ile gidip Doğu Perinçek'in adaylığı için beyan vermeye çağırıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Doğu Perinçek'in bu adaylığı hak ettiğine kuşkunun olmadığını belirten Başkan Yokuş, "Şu elimde gördüğünüz kitap (Atatürk’ün Bütün Eserleri) büyük medya kuruluşlarına Amerika'nın ajanlarına çıkıp sizin Atatürk'ten vazgeçme zamanınız geldi dediği zamanlarda Atatürk'le ilgili verdiğimiz yoğun ideolojik mücadelenin bir ürünüdür. Ciddi bir bilimsel araştırmadır.   Atatürk'ün elinden Çıkan belgeli, kayıtlı her zaman toplanmış. Bu şekilde  halkın, gençliğin bilgisine sunulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk halkını, Türk milleti denir cümlesi bu şekilde kayıtlarla bilinçlerimize geçmiştir. Bu çalışma Doğu Perinçek'in önderliğinde oldu. Sadece bunun için Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adayı olması lazım. İnsanların seçenek olması lazım. Doğu Perinçek'in üreten Türk Güçlü devlet, güçlü millet sloganının hayata geçmesi için bu seçeneğin gündemde olması gerekiyor. Ermeni soykırımıyla ilgili mücadelesini, Kıbrıs'la ilgili mücadelesini, ülkenin birliği için verdiği mücadeleyi zaten halkımız biliyordur. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya ve imza vermeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.
Tuğba Kulasoy