Çanakkale 1. Amatör küme B gurubundan Mücadele eden Lapsekispor Pazar günü Çardakta Çardakspor ile karşılaştı.
Karşılıklı ataklar ve bol gol pozisyonun yaşandığı karşılaşmanın sonunda Lapsekispor sahadan 4-2  galip ayrılarak 3 puanın sahibi olan taraf oldu.
Lapsekispor sezona Karbigaspor deplasmanı ile başlamış şanssız bir şekilde iki gol yiyerek sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Geçtiğimiz yıldan saha cezası olduğu için Aslancaspor ile tarafsız saha Eceabat ta karşılaşan Lapsekispor sahadan 2-2- berabere ayrılarak deplasman sayılan tarafsız sahadan bir puanla dönen taraf oldu.
Her geçen hafta oynadığı futbol ve mücadele ile çıkışını sürdüren Lapsekispor geçtiğimiz hafta ilçe derbisi olan ve başında deneyimli bir teknik heyet Hakan Çimen ve Cahit Çalışkan’ın çalıştırdığı Çardakspor ile deplasmanda karşılaşan Lapsekispor sahadan 4-2 Galip ayrılarak deplasmandan 3 puanla dönen taraf oldu.
Maç sonu Çardakspor 2    Lapsekispor 4 olarak sonuçlandı.
Lapsekispor teknik heyetten antrenör Arkın Kamaşık, hafta sonu kendi sahamızda Dümrekspor ile karşılaşacağız tüm Lapseki halkını Lapsekinin çocuklarını desteklemeye bekliyoruz. Sizler tribünde bu geçlerimizi desteklemeye bekliyoruz, şeklinde konuştu.      
   Ercan Özçetin