18 erkek ve 15 Kadın  takımın katıldığı turnuva 3 gün sürdü ve toplamda  66  sporcu dereceye girmek sıcağın gözünde kıyasıya mücadele ettiler.
Lapseki Belediyesi 23. Plaj Voleybolu Turnuvasında 15 kadın takım üç gün boyunca 28 maç yaparken 18 erkek takım ise 34 maç yaptılar.
Üç gün süren Lapseki Belediyesi 23. Plaj Voleybolu Turnuvası sonucunda Kadınlarda
1. Kübra Tanrıkulu - Medine Korkmaz (istanbul)
2. Naz Yılancı - Melis Özkanca (istanbul)
3. Gözde Kılıç - Fatma Beyaz (istanbul)
Yapılan ödül töreninde Kadınlarda 1. Olan takıma Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 2. Olan Takıma Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt 3. Olan takıma ise MHP Belediye Meclis Üyesi Derya Doğan verdiler.
Erkeklerde
1. Batuhan Cengiz Atalay   - Tarık  Gül (istanbul)
2. Nuri Şahin- İbrahim Çadır (Altınoluk)
3. Kirill Shapovalenko-Aleksandr Matveev (Rusya )
Maçların tamamlanmasının ardından yapılan ödül töreninde 1. Olan takımın Para ödülünü Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 2.olan takımın ödülünü ise AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, 3. Olan takımın ödülünü ise MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan verdiler.
Ödül töreninden sonra konuşan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Yılmaz''  Başta plaj voleybol komitemiz olmak üzere hem hakemlerimize, voleybol hocalarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. Bu sene 23. düzenlediğimiz Plaj Voleybol Turnuvamızı, geçen sene söz verdiğimiz gibi yeni kordonda gerçekleştirdik .Çok şükür herhangi bir sakatlık, sıkıntı yaşamadan keyifli bol seyircili bir turnuva gerçekleştirdik. Yeni yerimiz olduğu için ufak tefek eksiklerimiz olabilir bunları da düzelteceğiz. Plaj voleybol turnuvamıza Katılan tüm sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor önümüzdeki yıl görüşmek üzere  ‘dedi.
Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası sonunda , birinci 10.000 tl ikinci 7000 tl üçüncü 5000 tl para ödülü verildi.Ercan ÖZÇETİN