Sağlık hizmetlerinin kapsamını genişletme amacıyla önemli adımlar atan hastane, son olarak kan alma birimlerini geliştirerek hastalarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.
Biga Devlet Hastanesi, kan alma işlemlerinin verimliliğini artırmak ve hastaların beklemelerini en aza indirmek için önemli bir adım attı. Zemin katta bulunan kan alma polikliniği, artan talebe cevap vermek ve hizmet kalitesini daha da yükseltmek amacıyla birinci katta yeni bir kan alma birimi ile genişletildi. Bu sayede hastalar, daha hızlı ve rahat bir şekilde kan alma işlemlerini gerçekleştirebilecekler.
Biga Devlet Hastanesi'nin bu yenilikçi yaklaşımı, sağlık hizmetlerinin etkinliğini ve hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için gösterdiği kararlılığın bir göstergesidir. Sürekli gelişen ve ilerleyen anlayışıyla hastane, bölge halkına daha etkin ve kaliteli sağlık hizmetleri sunma misyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Emrah Demirci;  “Özellikle Çocuk Hastalıkları Polikliniklerinden gelen hastalarımızın çoğunlukta olması nedeni ile de birimin camlarına çocukların dikkatini çekecek, korku ve endişelerini meraklı bakışlarına bırakacak çizgi film karakterleri yerleştirdik. Birimin hizmete girmesiyle hastalarımızın bekleme süreleri kısaldı, işlemler daha hızlı hale geldi” dedi.
Tuğba Kulasoy