Lapseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, titizlikle yürütülen bu projeleri hayata geçirme çabası içerisinde yoğun bir şekilde çalışıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında gerçekleşen önemli projelerin hayata geçirilmesi için özverili bir tempoyla çalışıyor. Yeni Düğün Salonu'nun temel kazısı, Aqua Park Projesi çevre düzenlemesi, Dalyan Bahçelievler çocuk parklarının temizliği ve Yeni Kordon yürüyüş yollarının düzenlemesi gibi bir dizi farklı alan, ekiplerin faaliyet gösterdiği başlıca alanlar arasında yer alıyor.
Yeni Düğün Salonu'nun temel kazısından Aqua Park Projesi'nin çevre düzenlemesine, Dalyan Bahçelievler çocuk parklarındaki temizlik çalışmalarından Yeni Kordon'un yürüyüş yollarının düzenlenmesine kadar her bir iş, ilçenin genel estetiğini artırmayı ve vatandaşların günlük yaşamlarını daha da konforlu hale getirmeyi hedefliyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları, Lapseki'nin modern ve hoş bir çehreye kavuşmasına yardımcı oluyor. Projeler ve çalışmaların hız kesmeden devam etmesi, ilçenin gelecek nesillere daha yaşanabilir ve estetik bir çevre sunma amacını güçlendiriyor. Lapseki, sürdürülen bu çabalar sayesinde ileriye dönük olarak daha iyi bir gelecek inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Tuğba Kulasoy