12 takım iki gurup halinde oynanacak Kaymakamlığı kamu kurumları arası 100. Yıl voleybol turnuvası maçları, Lapseki Dalyan mahallesindeki İsmail Baykut ilkokulu kapalı spor salonunda başladı.
Hafta 5 gün ve günde iki maç olarak oynanacak Kaymakamlığı kamu kurumları arası 100. Yıl voleybol turnuvasında toplamda takımlar 38 maç oynayacak ve 28 Ekimde oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek.
3 set üzerinden oynanan Lapseki Kaymakamlığı kamu kurumları arası 100. Yıl voleybol turnuvasında açılış maçı Geçen yılın şampiyonu Çardak Belediyesi ile Plevne Ortaokulu karşılaştı. 25-18 ve 25-22 iki seti de alan Plevne Ortaokulu sahadan 2-0 galip ayrıldı. Günün ikinci maçında ise Lapseki Sahil Güvenlik komutanlığı ile Lapseki Meslek Yüksek okulu karşılaştı. Her iki sette de üsetün oynayan ve setleri 25-12- ve 25-15  alan Lapseki Meslek Yüksek okulu sahadan 2-0  ayrılan taraf oldu. Lapseki Dalyan mahallesindeki İsmail Baykut ilkokulu kapalı spor salonunda başlayan, Lapseki Kaymakamlığı kamu kurumları arası 100. Yıl voleybol turnuvasını Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk,  Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, Lapseki Emniyet Müdür vekili komiser Salih Aydemir, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ birlikte maçları izlediler.
 
Ercan Özçetin