12 takım iki gurup halinde oynanan Lapseki  Kaymakamlığı kamu kurumları arası 100. Yıl voleybol turnuvası maçları, Lapseki Dalyan mahallesindeki İsmail Baykut ilkokulu kapalı spor salonunda oynandı.

Hafta 5 gün ve günde iki maç olarak oynanarak devam eden Lapseki  Kaymakamlığı kamu kurumları arası 100. Yıl voleybol turnuvasında toplamda takımlar 38 maç oynadı.

Turnuvanın son gününde ilk maç3. Lük maçı Lapseki Devlet Hastanesi ve Plevne ortaokulu arasında oynandı. 5 set üzerinden oynanan karşılaşmada 3-1 galip ayrılan Plevne ortaokulu şampiyonada 3. Oldu.

Final karşılaşması ise Lapseki Emniyet ile 25 Eylül ilkokulu arasında oynandı.

Lapseki Emniyet ilk iki seti 25-23 ve 25-18 kazandı. 3. Seti ise 25 Eylül ilkokulu 27-25 kazandı. 4. Seti 25-13 kazan Lapseki Emniyet Lapseki   Kaymakamlığı Cumhuriyetin100. Yılı  kamu kurumları arası voleybol turnuvasında şampiyonu olan takım oldu.

Şampiyon olan takımın kupasını Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, 2. Olan takım 25 Eylül ilkokulu’nun kupasını ise Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak verirken 3.Plevne ortaokulunun kupasını ise ilçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin verdi.

 

Ercan Özçetin