2024 yerel seçimler yaklaşırken yapılacak çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunulduğu bu doğrultuda çalışmaların genel merkez tarafından gelecek program doğrultusunda çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

Toplantının belli bir bölümünde Geçmiş dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ilçe başkanı Hasan Engin ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’da toplantıya katıldılar.

Basına kapalı yapılan toplantıda, 2024 yerel seçimlerin önemi ve bu doğrultuda düzenlenen program çerçevesinde, kadı kolları programı ayrı, gençlik kolları programı ayrı ve a kademenin çalışma programları ayrı ayrı çalışma yapacağı ve bundan sonra daha fazla toplantı yapılacağı öğrenildi.

Toplantının basına açık bölümünde kısa bir konuşma yapan Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Sizlerin desteğiyle ben iki dönemdir seçim kazanıyorum seçim çalışmalarında siz kadın kollarımız çok çalışıyorsunuz partinin tüm kademeleri her kes yönetim kurulundan üyelerimize kadar herkesin payı çok fakat kadın kollarımızın fedakarca çalışmaları sonucunda seçim kazandık yine 2024 seçimlerinde sizlerden aynı çalışma performansını bekliyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin