Ali Özkan Aldemir “ 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde cumhuriyet Halk Partisi Lapseki il Genel meclis üyesi seçildim.

 O tarihten bu güne cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütünün tüm üyeleri bana sınırsız destek verdiler örgütümden aldığım güç ile görev alanım olan belediye dışında kalan kırsal alanda imar,yol ,köprü, menfez,içme suyu boru ve depolama,yeni memba su kaynaklari temini, kanalizasyon, katı atık  çevre sağlığı ,acil yardım,orman köylülerinin desteklenmesi ağaçlandırma ,yaban hayati ,köylerde park ve bahçe tesisine ilişkin hizmetlerin yapılmasında katı atık hizmetlerinin yerine getirilmesinde toprağın korunması ve erozyonu önlenmesi, kırsal turizm yeni imar alanları tespitinde tüm halkımızın menfaatine çağın gerektirdiği konforda insanca yaşam koşullarına kavuşması için çalıştım.

Üç dönem imar komisyonunda  bir dönem plan bütçe komisyonunda görev yaptım .

Çakap katı atık birliği, Çanakkale assos turuva turizm alt yapı hizmet birliği gibi kurumlarda meclis üyesi seçildim.

Partimizi temsil etmemiz gereken her etkinlige katıldım.

Kırsal alanda yaşayan halkımız muhtarlarımız ile iyi ilişkiler kurup onların hep yanında olmaya sorunlarına çare bulmaya çalıştım.

Kırsalda örgütlenme çalışmalarında teşkilat başkanımızla ilçe Başkanım ile kadın ve gençlik kollarim ile sayısız ziyaretlerde bulundum ,bu ziyaretlerde bizlere belde yönetimlerimiz belde belediye başkanlarımız sonsuz yardımlarda bulundular .

Hizmet konusunda hiç partizanca davranmadim siyasetin insan kazanma olduğu hiç unutmadım korkarak kaygı duyarak siyaset yapmadım.

Partimizi il başkanları, belediye başkanlarımız meclis üyelerimiz il genel meclisi üyesi arkadaşlarım ilçe yöneticilerimiz ile özellikle ilimizin milletvekilleri sayin Muharrem Erkek sayın Özgür Ceylan ve hem il Başkanım hem millet vekilim sayın İsmet Güneshan a sevgi saygı içinde bulunmaya gayret ettim.

Benim bunları yapmama vesile olan emeği geçen oyları ile destek veren hakki olan hakki geçen takdir eden herkese teşekkür ederim.

Evet önümüzde yeni bir yerel seçim daha var ve bu seçimde her cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımızın aday olma listeye girme seçme ve seçilme hakkı var siyasetin her adımı bir yarış bu yarışa bir kez daha il genel meclisi uyeligine aday olarak katılmak istiyorum bana bu yarışta destek olacak tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim örgütümüz uygun görür Rabbım yardım ederse sizleri mahcup etmeyeceğime söz veririm”dedi. 

 

Ercan Özçetin