Burada bir konuşma yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır.Cumhur ittifakı yaparsa işte böyle yapar diyorum”dedi.             

Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Hüseyin Sevinç başkanlığında, AK Parti ilçe başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.

Yapılan tadilat sonrasında şık bir görünüme ulaşan AK Parti ilçe parti binasına gelen MHP İlçe yönetimini girişte AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, Kadın kolları başkanı Aynur Okutucu, Gençlik kolları başkanı Birol Günal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladıklar.

Toplantı odasında bir açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin” Milliyetçi Hareket Partisi İçe başkanlığı bizlere iadeyi ziyarette bulunmaları bizleri son derece mutlu etti ve kendilerine teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Hüseyin Sevinç” Cumhur İttifakının değerli ortakları, Adalet ve kalkınma partisiyle Milliyetçi hareket partisi hem iadeyi ziyaret hem birbirimizi daha iyi tanımak anlamam için hep bir araya geldik yeni yönetimleriz bunun için bir araya geldik. Önce nazik davetleri için AK Parti heyetine teşekkür ediyorum inşallah her şey daha güzel olacak, Lapseki’de her şey çok çok daha güzel olacak. İstanbullar, başka iller gibi değil gerçekten güzel olacak. Bu birlik güç, kuvvet olduğu müddetçe Lapseki’de çözülmeyecek hiçbir  olay yok inşallah bunu göreceğiz. Genel başkanımızın dediği gibi’ Kimseyi sırtımıza almayız kimsenin de sırtına binmeyiz’ ,Sayın Cumhurbaşkanımıza aramızdaki samimiyeti her kez iyi bilsin gayet harbi ve samimi bir işbirliğimiz var bir birimize saygımız sonsuz kimse aramıza giremez bu duvarı kimse çatlatamaz, dedi. Bide aynısını burası için söylüyoruz inşallah bu şekilde devam eder”dedi.

Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Bu akşam özel bir akşam Cumhur ittifakımızın birleşenleri burada hem Milliyetçi Hareket Partisi Hem de Adalet ve Kalkınma Partisinin hem yönetim kurulu üyeleri burada, hem meclis üyeleri burada, kadın kolları ve gençlik kolları burada bu güzel bir akşamda bu buluşmanın çok şeye vesile olacağını düşünüyorum. Bundan sonra yapacağımız görüşmelerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Malum süreç başladı 2024 31 Martta yerel seçimlere gidiyoruz bu seçim sürecinde, her iki parti içinde söyleyebileceğim en güzel şey, biz Lapseki’de geçtiğimiz dönem örnek bir çalışma yaptık sizlerle beraber bu çalışmaların devam edebilmesi için elbetteki bizlerin ittifak olarak bu işte oturup anlaşmamız  gerekiyor  Allah izin verirse  önümüzdeki dönem içinde planlarımızı, programlarımızı, projelerimizi hep birlikte yapıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Şunu özellikle söylemek isterim biz geçtiğimiz dönem için Lapseki’ye çok güzel hizmetler yaptık, ama birlik ve beraberlik olursa, biz sizlerin arkamızda olduğunuzu hissedersek, yani bütün partililerin hepsinin arkamızda olduklarını hissedersek daha büyük işlere imzamızı atabileceğimizi düşünüyorum. Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır cumhur ittifakı yaparsa işte böyle yapar diyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin