Sahil sosyal tesislerine düzenlenen kahvaltı programı öncesinde şehitler için kuranı kerim okundu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından MHP Kadın kolları başkanı Kübra Kocabıyık bir konuşma gerçekleştirdi.

Kocabıyık” Cumhuriyetimizin 100. Yılında sizler ile buluşmanın sevincini yaşıyorum. İlçe Başkanımız Hüseyin Sevinç bu programı biz kadınlara, atfettiği için huzurlarınızda kendisine çok teşekkür ediyorum.Türkiye Cumhuriyeti kuruluş sürecinde kadınlarımız nasılki canı ile, kanı ile mücadele verdiyse Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin işareti üzerine Türk ve Türkiye yüzyılında biz kadınlara düşen görevi biliyoruz ve yüksek sorumluluk bilinci ile yerine getireceğimize söz veriyoruz”dedi.

Milliyetçi hareket Partisi ilçe başkanı Hüseyin Sevinç” Milliyetçi hareket partisi bu ülkenin temeli çimentosundur. İnşallah bundan sonrada daha güçlü olacağız ve memlekete hizmet edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi seçimlerde de Cumhur ittifakı veya kendi adıyla yoluna devem edecek Türkiye’ye lazım olan nedir birlik beraberlik eğer bunu başarabilirsek Cumhur ittifakı olarak daha güçlü olmayı düşünüyoruz”dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Bu gün bizleri bu ortamda buluşturan ilçe Başkanı Hüseyin Sevinç ve kadın kollarına özelikle teşkkür etmek istiyorum çok güzel bir ortamımız var. Biliyorsunuz geçtiğimiz dönem Cumhur İttifakı olarak Lapseki’de güçlü bir şekilde seçimleri sizlerin de destekleriyle 55.88 gibi güçlü bir oy oranıyla aldık ve artık beşinci yılımızı tamamlamak üzereyiz. Hedefimiz belli inşallah 31 Martta yapılacak olan seçimlerde yine birlik içerisinde, beraberlik içerinde büyüklerimizin takdirleriyle biz ittifak olarak devam etmek istiyoruz. Rabbim inşallah  bizlere Lapseki’ye hizmet etmeyi nasip etsin.2014 yılından bu güne ilçemize sizlerin destekleriyle Allaha çok şükür çok iş yaptık Lapekililere ve sizlere çok teşekkür etmek istiyorum hepinizden Allah razı olsun”dedi.

Kahvaltı programına katılan Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, konuşmasın da Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kahvaltı programın sonunda partiye yeni katılanlara rozet takıldı.

 

Ercan Özçetin