Lapseki’de uzun yıllardır şehir içi taşımacılığı yapan SS 46 nolu şehir içi minibüs kooperatifi tarafından düzenlenen lokma ikram etkinliğine vatandaşların yanı sıra siyasetçi akını yaşandı.

Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte büyük bir kalabalık ile katılırken, CHP ilçe başkanı Mehmet  Selamsız ise geçtiğimiz günlerde Belediye başkanlığı için aday adaylık müracaatı partiye  yapan  Hasan Kart ve yönetim kurulu üyeleriyle katıldı. İYİ Parti ise Başkan Yakup Uzun, geçtiğimiz gün İYİ Parti genel merkezinde Genel başkan Meral Akşener tarafından Lapseki Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Atilla Öztürk ile birlikte katıldı. MHP İse ilçe başkanı Hüseyin Sevinç 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olarak partiye müracaat dilekçesini veren Adem Balta  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı. Lapseki Şoförler ve otomobilciler adası başkanı Hasan Gök ise etkinlik bitinceye kadar etkinliğe katılan misafirlerle yakından ilgilendi.

Lapseki SS 46 nolu şehir içi minibüs kooperatif başkanı Mehmet Avcı” Kooperatif yönetim kurulu üyelerimiz ve şoför arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda Mübarek Cuma günü vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunduk Allah kabul etsin havanın yağışlı olmasına rağmen başta Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve beraberindekiler olmak üzere tüm siyasi parti temsilcilerine ve vatandaşlara katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin