Lapseki AK Parti Kadın kolları kahvaltı programı düzenledi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın eşleriyle katıldığı Kahvaltı programına katılım oldukça çok fazla oldu.

AK Parti Kadın Kolları başkanı Neşe Aygün yaptığı açılış konuşmasında ilçe başkanı Hasan Engin ve 10 yıldır Lapseki belediye başkanlığı yapan ve tekrar aday olan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Evet Kadınlar anahtar, Kadınlar olmazsa olmazımız, siz yoksanız bir zaten yokuz onun için kadınlarımız hepimiz için çok değerli. Onun için biz sizlerle birlikte kahvaltı edelim ve oturup sohbet edelim, dertleşelim yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri sizlere anlatalım dedik. Saygıdeğer hanımefendiler, sizler bizi tanıyorsunuz,  sizlere 15 yıldır hizmet etmeye çalışıyorum. 2014’te 2024’e kadar  belediye başkanlığı yaptım ve sizlerin destekleriyle 5 yıl daha size hizmet etmek istiyorum. Emekli olduktan sonra köyümüzde oturabilirdik ama bir derdimiz var memleket sevdamız var, memleket derdimiz var bu memleket hepimizin, Lapseki hepimizin, bu memleketin hizmete ihtiyacı olduğunu gördük, Başka yerlere baktığımızda ilçemizin hizmet anlamında geride kaldığını gördük ve bu ilçe buna layık değildi biz dedik memleketin derdiyle dertlenelim onun için taşın altına gerçekten elimiz ideğil vücudumuzu koyarak bu işe girdik ve o günden bu güne devamediyoruz”dedi.

 

Ercan Özçetin