Lapseki’de AK Parti ilçe başkanlığı tarafından hazırlanan program doğrultusunda, İlçe Başkanı Hasan Engin, gündüz  belediye başkanı Eyüp Yılmaz, Kadın kolları ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte ilçede ev, esnaf ve kurum ziyaretleri gerçekleştirirken akşam ise il genel meclis üyesi adayları Halil Özer, Murat Gürşen, Fatih Günal ile birlikte köy ziyaretleri yapıyorlar.

Köy programına bir süre önce AK Parti ilçe başkanlığına görevinden istifa eden Namık Ergin’de katıldı.

Geçtiğimiz akşam belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ından katılımıyla ilçenin sahil köylerinden Suluca, Kemiklialan ve Kangırlı köylerini ziyaret ettiler.

Köy ziyaretlerinde AK parti ilçe Başkanı Hasan Engin, köylerde yapılan kahve ziyaretlerinde il genel meclis üyesi adaylarını tanıtarak vatandaşlarla sohbet eden ilçe Başkanı Hasan Engin” 2024 yerel seçim startını ilçe ve beldelerde yaptığımız programlarla dualarla yollara çıktık Allah mahcup etmesin. Gündüz ilçede programlar yapıyor gece ise köy ziyaretleri  yapıyoruz bu akşam yoğun programına rağmen belediye başkanımız da aramıza katıldı kendisine teşekkür ediyoruz. Köylerimizde de ilçe merkezinde yaptığımız gibi köylerde de kapı kapı gezeceğiz. Seçim çalışmamalarımıza başlarken ne demiştik ‘sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

İl genel meclis üyesi Halil Özer” Rabbim nasip etti geçen dönem ilçe başkanımız Hasan Engin ile birlikte sizlere hizmet ettik  yine bu dönemde Rabbim nasip  ederse yine sizlere hizmet etmek istiyorum”dedi.

İl Genel meclis üyesi adayı Murat Gürşen” 21 Yıl önce genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inandık, güvendik davasına sevdalandık partiye üye oldum. O günden buyana ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği  görevleri yaptım şimdi sizlerin karşısına il genel meclis üyesi adayı olarak karşınızdayım Allah nasip eder sizlerde değerli oylarınızı bizlere verirseniz il genel meclis üyesi olarak sizlere hizmet etmek istiyorum”dedi.

İl genel meclis üyesi adayı Fatih Günal” Beni tanımayanınız  yoktur bende sizler gibi çiftçi Kocaveli köyünden Fatih Günal. İl Genel Meclis üyesi adayı olarak sizleri ziyarete geldik. Malum 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri yapıyoruz sizlerin değerli oylarınıza talibim sizlere hizmet etmek istiyorum”dedi.

Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz” İl genel meclis üyelerimiz köylerimize gerçekten çok güzel hizmetler yaptı. Lapseki diğer ilçelere göreve çok farklı bir ilçe.1915 Çanakkale Köprüsü ilçe ve köylerimize çok şey kattı. İl Genel Meclis üyelerimizin çalışmalarıyla köylerimizde artık yapılacak fazla bir iş kalmadı. Köylerimiz artık doğal gaz istiyor biz köylerimize de doğal gaz gitmesini isteriz. Artık devletimiz kendi doğal gazını çıkarmaya başlayacak birkaç yıl içerisinde sisteme de verildiğinde köylerde verilir diye düşünüyorum ilerleyen dönelerde doğal gazın gitmediği yer kalmayacak diye düşünüyorum. Çanakkale’de beldelerde doğal gazın gitmediği belde kalmadı gibi bir şey bundan sonra köylere verilmeye başlanacak diye düşünüyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin