AK Parti İlçe Başkanı Engin” Biz Köylerimizle aramıza gönül köprüsü kurduk ”   

Belediye başkan adayları gün içinde  ilçede esnaf  ve  ev ziyaretleri yaparken il genel meclis üyesi adayları ise akşam köy ziyaretleri gerçekleştiriyorlar.

2024 Yerel seçimleri çalışmalarını titizlikle sürdüren AK Parti, ilçe başkanı Hasan Engin, teşkilat ile birlikte, gün içinde Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, belediye meclis üyesi adayları ile esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Akşam ise il genel meclis üyesi adayları Halil Özer, Murat Gürşen,  Fatih Günal ile birlikte köy ziyaretleri programını gerçekleştiriyorlar.

İlçeye uzak köylerden biri olan Dışbudak  köyüne il genel meclis üyesi adayları Halil Özer, Murat Gürşen,  Fatih Günal ile birlikte ziyaret eden AK parti ilçe Başkanı Hasan Engin” Yerel seçim çalışmamaları kapsamında gün içinde ilçe merkezinde belediye başkanımız Eyüp Yılmaz ile birlikte esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Akşam ise köy ziyaretlerimizi il genel meclis üyesi adayları Halil Özer, Murat Gürşen,  Fatih Günal ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Köylerimizde vatandaşlarımız ile sohbet ediyor varsa sorun ve taleplerini değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz süreçte her köyümüze küçük büyük demeden, vatandaşımızın yaşadığı her yere en iyi şekilde imkanlar çerçevesinde hizmet etmeye çalıştık. Köy muhtarlarımız bize taleplerini iletti bizlerde yaptık. 2024 yerel seçimlerinde köylerimizden, geçmiş dönemden  daha fazla oy bekliyorum biz Köylerimizle aramıza gönül köprüsü kurduk” dedi.

 

Ercan Özçetin