Çarşı içindeki parti binası önünde toplanan partililer ve vatandaşlar, proje tanıtımın yapılacağı  alana kadar ellerinde bayraklarla yürüdüler.

Konuşmasının büyük bir bölümünde projelerin tanıtımı esnasında, programa katılan partililer ellerinde pankartlarda, Doğru zaman doğru insan, Eyüp Yılmaz, başkan yıkılmaz, Yeni Lapseki’nin mimarı Eyüp Yılmaz,  Lapseki’de evim ver Eyüp Yılmaz’a sözüm var, Gönül verdik kiralık değiliz, gibi pankartlarla gece boyunca tezahürat yaptılar.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde sizlerin değerli oyları ve Rabbim bize tekrar kazanmayı nasip ederse sizlere beş yıl daha hizmet etmek istiyorum. Hep söylüyoruz insanız Lapseki’ye 15 yıldır hizmet ediyorum. Eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir, söz verip te yerine getiremediğimiz olabilir ama emin olmanızı istiyorum hep  iyi niyetimizle sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz, sizlere hizmetkar olmaya çalışıyoruz bundan emin olmanızı istiyorum. Bu güne kadar bize gösterdiğiniz güven için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz koltuğa değil sizlere hizmete talibiz. Sizlere hizmetkar olmak için oylarınıza talibiz. Sizlere bu yeni dönemde, yeni kadrolarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz ile sizlere hizmet etmek istiyoruz. Ben sizlere 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum beni iyi tanıyorsunuz sizlerin tekrar oylarınıza talibim bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır bundan emin olabilirsiniz”dedi.

Belediye başkanı ardından yeni dönemde yapacakları projeleri vatandaşlara anlattı.

 

Ercan Özçetin