Yerel seçimler öncesinde Çanakkaleli iş insanı Halit Kubilay Fırat, gençlere 1200 kişilik iftar verdi. İftara katılarak projelerini anlatan Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, “Kubilay’ın yaptıklarıyla gurur duyuyorum” dedi. Toplantı Ayhan Gider, Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir de yer alarak, İskenderoğlu’na destek açıklamaları yaptılar.

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, beraberinde Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Halit Kubilay Fırat’ın verdiği iftara katıldılar. 1200 kişinin yer aldığı iftar programında katılan diğer önemli isimler de Çanakkale eski milletvekilleri Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Mehmet Daniş oldu. Katılımcılar, programda yaptıkları konuşmalarla İskenderoğlu etrafında birleşme çağrısında bulundu. Gençlik buluşmasını organize eden Çanakkaleli iş insanı Halit Kubilay Fırat’a Ayhan Gider, Jülide İskenderoğlu, Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

“VEKALETİMİ, JÜLİDE HANIMA VERİYORUM”

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de, yaptığı konuşmada Halit Kubilay Fırat’a teşekkür ederek; “Bu enerjiyi ve gençleri görmeyi her zaman çok seviyoruz. Çok kıymetli insanlar var burada her birinizi selamlıyorum. Önümüzde, Çanakkale’nin geleceğini etkileyecek ve Çanakkale’nin artık çok daha düzenli genç dostu güzel bir yer haline gelmesini sağlayacak bir seçeneğimiz var. Bu anlamda Pazar günü vereceğim oyla, Çanakkale Merkez ilçede söylenecek tüm sözler, yapılacak tüm icraatlar için Jülide Hanıma vekalet vereceğim. Burada sizlerin de vekaleti için Jülide Hanım için kefil olduğumu çok net bir şekilde söylüyorum” dedi.

 

 

“JÜLİDE HANIM ETRAFINDA KENETLENDİK”

 

Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, açıklamasında; “Gençler geleceğimiz için her zaman ön planda ve lokomotif görevi görmüşlerdir. Bu beraberlik güzel sonuçlara gebedir. Bu beraberliği koruyacağız. Hep beraber Jülide Hanım etrafında kenetlenerek ona destek olacağız” dedi.

 

“HERKESİ, JÜLİDE HANIMA DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM”

 

AK Parti eski milletvekili Mehmet Daniş de açıklamasında gençlerin yaptıkları faaliyetlerin, kendileri için her zaman çok kıymetli olduğunu vurgulayarak; “Kubilay kardeşimizin geleneksel hale getirdiği bu sofralarda birlikteliği seviyoruz. Önümüzde gençlerimizin geleceğini etkileyecek bir seçim var ve her birinizi bu seçimde geleceğinize sahip çıkarak Jülide Hanımı desteklemeye davet ediyorum. İskenderoğlu’nun kazanma şansı çok yüksek ve bu fırsatı Çanakkale değerlendirmelidir” ifadelerini kullandı.

 

 

“KUBİLAY KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Jülide İskenderoğlu da yaptığı konuşmada projelerini anlatarak, öğrencilerin aylık ulaşım masraflarını 250 TL’ye düşürecek projesinden bahsetti. Diğer projelerini de anlatan İskenderoğlu, iftar programı için teşekkür ederek; “Kubilay kardeşim, çalışarak didinerek buralara geldi. Kendi başına üretti, emek verdi ve güzel bir noktada şu an. AK Parti’nin değişik kademelerinde de görev yaparak her zaman partimize desteğini gösterdi. Ben kendisiyle gurur duyuyorum. O bizim evladımız. Allah eşine ve çocuklarına çok daha iyi noktalara gelmelerini de nasip eder inşallah. Bu güzel sofra ve yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber Merkezi