2024 Yerel seçimlere sayılı günler kala Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı düzenledikleri seçim programı kapsamında ilçe merkezde akşam yaptıkları toplantıda, belediye Başkan adayı, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerini tanıttı.

Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sevinç” Bu gün yollarda gezenlerin çoğu Milliyetçi Hareket Partisi varken yoktu, yarın öbür gün yine olmayacaklar biz yine olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi hep beraber yürüyeceğimiz bir parti olacaktır. Biz düzgün doğru ve lideride doğru bir partiyiz. Kimseyle işimiz yok, kimle işimiz var bölücülerle var, teröristlerle var, ordan buradan bağlantısı olanlarla var. Bu topraklar hepimizin, üstüne bastığımız bu toprak vatan. Arkadaşlar önce vatan, önce devlet. Diğer sorunlar olur, emekli maaşı az mı az, askeri ücret az mı az, geçim sıkıntısı var m var, üretici sattığı malın karşılığını alabiliyor mu alamıyor onun için ama vatanımız olmasa durumumuz ne olur o yüzden halimize şükretmemiz lazım hep birlikte yola devam diyerek hep birlikte başaracağız ve daha çok çalışacağız ve bu işin üstesinden geleceğiz. İlçede seçime giren dört parti var diye biliyorum. Bu gün bir seçim arabasını inceledim hiçbir yerde partisinin longasını görmedim ancak büyüteçle görülecek kadar partisinin ismi var. Arkadaşlar partinizden utanıyorsanız niye çıkıyorsunuz başka parti adıyla gelin. Sonra bu harcanan paralar ne olacak, nereye gidiyor bu iş. Ben belediye  başkanına sordum ne alıyorsun, 50-60 lira para alıyoruz diyor. Beş yılda 3milyon 600 bin lira giydirilen arabalar, posterler, koca koca afişlere  bir bakın arkadaşlar ”dedi.

Belediye Başkan adayı Adem Balta, projelerini anlattı.

İl Genel Meclis Üyesi Adayı İsmail Sevim” 31 Martta yapılacak seçimler adı üstünde yerel seçim. Burada parti önemli değil insanlar önemli. Pazar günü yapılacak bir seçim var önünüzde sandık var, sandık milletin mahkemesidir. Bu mahkemede sizlerin de  adil bir karar verip bizleri değerlendireceğinizi düşünüyorum. Ben iddaa ediyorum diğer partilerin il genel meclis  adaylarından ben en iyisini yapacağıma inanıyorum. Çünkü devletle 25 yıl çalıştım ne alıp ne verileceğini iyi bilirim “dedi.

 

Ercan Özçetin