Beşiktaş Spor Kulübü'nün taraftarları tarafından kurulan derneğin açılışına, Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Pascal Nouma, Çarşı Grubu'nun önde gelen isimlerinden Alen Markaryan, eski milli futbolcu Ali Eren Beşerler ve Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fatih Akın katıldı. Törende, taraftarlar meşaleler yakarak takım marşları söyledi ve coşkulu tezahüratlarla etkinliğe renk kattı.

Dernek Başkanı Fatih Akın'dan Teşekkür Konuşması

Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Fatih Akın, "Büyük Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün yöneticileri, emekçi taraftarlarımız ve değerli misafirlerimiz... Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneğimizin açılışına hoş geldiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Beşiktaş'ın her daim peşinde olan Çanakkale Çarşı, Üniversiteli Beşiktaşlılar ve Liseli Beşiktaşlılar'ı bir araya getirmek için çıktığımız bu yolda, en büyük destekçilerimiz olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticilerine, değerli fikirleri ve destekleriyle yanımızda olan milli futbolcumuz Ali Eren Beşerler'e, Beşiktaş'ın efsanelerinden Pascal Nouma'ya, tribünlerin unutulmaz ismi Alen Markaryan'a, 1903 Akaretler Cemiyeti'ne, Güney Marmara Beşiktaşlılar Dernekleri'ne, Çanakkale Çarşı'ya, Üniversiteli ve Liseli Beşiktaşlılar'a ve kıymetli ailelerimize sonsuz teşekkür ederiz. Gençlerimizi her daim destekliyor ve kalpleri vatan sevgisiyle dolu çocuklarımıza güveniyoruz. Onursal Başkanımız rahmetli Süleyman Seba'nın dediği gibi, 'İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz'" ifadelerini kullandı.

Kurdele Kesimiyle Resmi Açılış

Fatih Akın'ın konuşmasının ardından kurdele kesimi yapılarak derneğin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni, taraftarların yoğun ilgisi ve fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Tuğba Kulasoy