Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu'nun liderliğinde yürütülen proje kapsamında, Geyikli'ye uzun yıllar hizmet edecek modern bir kültür alanı inşa ediliyor. Kültür Merkezi'nin temel atma töreni, beldedeki kültür ve sanat hayatını zenginleştirecek önemli bir adım olarak gerçekleşti.

Başkan Oruçoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından projelerine hız kesmeden devam ederek, Geyikli'nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirecek birçok önemli eseri hayata geçirdi. Şimdi ise, beldenin ihtiyacı olan modern bir kültür merkezi için adımlar atılıyor. Toplam 790 metrekarelik bir alana sahip olacak olan Kültür Sanat Merkezi, bodrum artı üç kat olarak tasarlanmış durumda. Merkezde çok amaçlı salon, kütüphane, resim atölyesi, sergi salonu ve el sanatları atölyeleri gibi bölümler yer alacak.

Eski belediye binasının yerine inşa edilen Kültür Merkezi'nin temel atma çalışmalarını Başkan Oruçoğlu, bizzat yerinde inceledi. Yaptığı açıklamada, Geyikli'ye uzun yıllar hizmet verecek bu önemli eserin inşaatının başladığını belirtti. Oruçoğlu, vatandaşlara bu değerli hizmetin hayırlı olmasını diledi.

Tuğba Kulasoy