Meclis gündem maddeleri içerisinde bulunan 2020 yılında Lapseki Belediyesi çöp toplama aracı’ Lapseki Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliğine verilmiş.

 

Bunun üzerine Belediye Başkanı Atilla Öztürk” 2020 yılında Lapseki Belediyesi çöp toplama aracı’ Lapseki Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliğine bedelsiz olarak verilmiş o zamandan beri hiçbir ücret alınmamış bizde şimdi köylere hizmet götürme birliğinden para almak için yani kiralamak için bu kararı alıyoruz çünkü köylere hizmet götürme birliğinin bütçesi bizden daha iyi, şeklinde konuştu. Yapılan oylamada İYİ Parti gurubu evet oyu kullanırken AK Parti Gurubu hayır oyu kullandı.

Meclis gündem maddeleri görüşmeleri bitme aşamasında, AK Parti Gurubundan Hakan Genç, Her yerde konuşulan bir isim var Candaroğlu diye bu arkadaş kim, görevi ne şeklinde Belediye başkanı Atilla Öztürk’e sorduğu sırada meclis salonuna sert bir şekilde giren Emlakçı Erdem Candaroğlu ‘benim ne var şeklinde konuşunca’ bir anda gerginlik yaşandı ve  Haziran ayı meclisi iyi başladı gergin bitti.

 

Ercan Özçetin