Her yıl düzenlenen şiir akşamları programı sahilde belediye tarafından yeni hizmete açılan ’15 Temmuz şehitler parkı Anfi Tiyatro’da gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürü Engin Topal gerçekleştirdi.
 
Topal” Artık geleneksel hale getirdiğimiz şiir akşamlarında yine sizlerle beraberiz. 2016- 2017 Eğitim öğretim yılında 150 öğrenciyle başladık 140 öğrenciyle dönem sonuna ulaşmış bulunuyoruz. Okulumuz ilçemizin güzide okullarından bir tanesi bu yıl okulumuz 42 öğrenciyi mezun veriyor onları bizlere emanet eden değerli velilerimiz inanıyorum ki bundan yıllar sonra çocuklarınızla iftar edeceksiniz bunu size zaman gösterecektir ben buna yürekten inanıyorum. Bizler çocuklarınızı emin ellerde Anadolu İmam Hatip lisesinde görmek istiyoruz” dedi.
 
Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından okuldan mezun olan öğrencilerin belgelerini Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Hakim Mehmet Şerif Aktürk ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Büyük verdiler.

Haber: Ercan Özçetin