İlk haftaya deplasman galibiyetiyle başlayan ve geçtiğimiz hafta kendi sahasında Küçükkuyuspor’u 2-1 yenerek üç puan sahibi olmuştu.
Bu hafta sonu Pazar günü yine kendi sahasında Ezinaspor ile saat 15:00’te karşılaşacak ilçe takımımız Lapsekispor çalışmalara ara vermeden devam ediyor.
Futbolculara moral olması açısında   Antrenmanı izlemek için sahaya giden kulüp başkanı Halil Özer” Sezona iyi başladık bu akşam da takımımızın antrenmanını ziyaret ederek onlarla sohbet ettim. Hafta sonu önemli bir maçımız var Ezinespor Pazar günü saat 15:00’te  bu vesileyle tüm ilçe halkını maça davet ediyoruz. İlk hafta deplasmanda olmasına rağmen galibiyetle başladı ikinci haftamızı ise kendi sahamızda oynadık ve galibiyet serimizi sürdürdük hedefimiz üçte üç yapıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz üç maşta 9 puan toplamak istiyoruz. Biz futbolcular, teknik heyet, yöneticiler, camiamız yani kısacası herkes hedefe kilitlendi şampiyon olmak istiyoruz ve takımımız bunu başaracak güçte. Geçtiğimiz hafta maçta tribünleri dolduran taraftar gurubumuza Lapsekililere ayrıca teşekkür ediyor bu hafa Pazar günkü maça daha fazla katılımla bekliyoruz”dedi.
Antrenör Erdinç Arif Bakır” Sezonun ilk maçını deplasmanda oynadık ve yaptığımız mücadeleyle maçı kazanmasını bildik ikinci hafta kendi sahamızda oynadık saha avantajı seyirci desteğini arkamızda hissettik ve maçı 2-1 kazandık bu hafta seyircimizi tekrar tribüne bekliyoruz hedef üçte üç yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz”dedi.

Ercan Özçetin