İlçede tek yerel gazete olan ‘GAZETE LAPSEKİ’ haber sorumlusu Ercan Özçetin, Demirören Haber Gazetesi Lapseki Muhabiri Orhan Aktuğ, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Uçmaz ve Gazeteci yazar Mustafa Atmaca, belediye başkanı Eyüp Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Geçtiğimiz Pazar günü ‘10 Ocak çalışan gazeteciler günü’ olması ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğundan ziyaretlerinize gelemediğini belirten Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Beni ziyaret hem de teşekkür ziyaretime geldiğinizden son derece mutlu oldum. Daha önceki yıllarda olduğu gibi sizleri ziyaret etmek ve sohbet etmek isterdim ama malum tüm dünya genelinde etkili olan ve ülkemizde ve hatta az dahi olsa ilkemizde de  görünen korana virüs yüzünden daha temkinli hareket etmeye çalışıyoruz.   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en güzel ve en özel dileklerimle kutluyor, mesleğin tüm alanlarında fedakarca çalışan tüm gazeteci arkadaşlarıma sağlık, huzur, başarı temenni ediyorum”dedi.
 
Gazetecilerin Belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ın teşekkür ziyaretinde belediye başkan yardımcıları Necdet  Çelik ve Aynur Bozkurt’ta bulundular.
 
Ercan Özçetin