Geçtiğimiz günlerde  Lapseki ilçesine bağlı Kocabaşlar köyünde yıldırım isabet eden 2 katlı ev, çıkan yangında evleri tamamen yanan Süleyman Can ve ailesini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, Devletimiz yanınızda ne gerekirse en kısa zamanda yapılacak, dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde bir çok yerde şiddetli yağan yağmur esnasında  ilçesine bağlı Kocabaşlar köyünde yıldırım isabet eden 2 katlı ev, çıkan yangında ev tamamen yanmıştı. Evde yaşayan çift, yıldırım düşmeden 20 dakika önce evden çıkıp yan taraftaki mutfağa geçince hayatta kaldı. Kocabaşlar köyünde yaşayan  Süleyman-Ümmühan Can çiftinin yaşadığı 2 katlı eve yıldırım isabet etti. 
Yönetim kurulu üyelerinden Recep Bulan, Murat Gürşen, Ahmet Evran ile birlikte Kocabaşlar köyünde yıldırım düşmesi sonrasında evleri yanan Süleyman Can ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin,Devletimiz her zaman yanınızda ne gerekirse en kısa zamda yapılacaktır çok geçmiş olsun. Olay sabahı AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan aradı ve geçmiş olsun dileklerini sundu. Ayrıca AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz  Jülide İskenderoğlu’da arayarak geçmiş olsun dileklerini sizlere iletmemizi istediler.
 
Ercan Özçetin