Lapseki Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Psikolojik Danışmanlık Hizmeti ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

İnsan odaklı, insan merkezli düşünüp harekete geçebilmenin yansıması olan Psikolojik Danışmanlık Hizmetimi 2 Şubat 2021 tarihi itibari ile başlayan Lapseki’deki hizmetle ilgili bilgi veren Çocuk - Ergen ve Aile Danışmanı Uzman Nuray Arısoy Karaduman; ''Haftanın iki günü 45 dakikalık uyguladığımız seanslarımıza Lapsekili vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yoğun oldu. Anne ve Babalarımızın salgın döneminde çocukları için göstermiş oldukları bu ilgi, yaşadığımız zorlu süreci daha kolay atlatabilmemiz için oldukça değerlidir. Şubat ayı içinde 4-18 yaş arası 33 çocuğumuz ve aileleriyle görüştük. Mart Ayı içerisinde 2 haftayı geride bırakırken 3-18 yaş arası olmak üzere 25 çocuğumuz ve aileleriyle görüşme fırsatımız oldu. Yaşadığımız bu zor günleri hep beraber el ele atlatacağız'' dedi.

Psikolojik Danışmanlık Hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların Halkla İlişkiler birimine başvurarak randevu alabilecekleri iletildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi