Umurbey Belediyesi’nin organize ettiği çocuklara yönelik tiyatro gösterimi 6 Eylül Pazartesi günü saat 20.30’da Kapalı Pazar Yerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Umurbey Belediyesi’nin düzenlediği “Keloğlan Mutluluk Ormanında” tiyatro gösterisi çocuklarla buluşuyor.  Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kapalı Pazar Yerinde “Keloğlan Mutluluk Ormanında” adlı interaktif çocuk oyununu 6 Eylül Pazartesi günü saat 20.30’da sahnelenecek.

Cahit Can Tekin’in yazıp yönettiği sanatı ve tiyatroyu çocuklara aşılamayı amaçlayan proje ile çocuklarımızın yeni eğitim ve öğretim yılına moralli başlamalarını sağlamak hedefleniyor.
Umurbey Belediyesi tarafından etkinlik hakkında yapılan açıklamada, ‘’Belediyemiz tarafından sevgili çocuklarımızın yeni eğitim ve öğretim yılına moralli başlamalarını sağlamak amacıyla 06 Eylül Pazartesi günü Saat:20.30'da Kapalı Pazar Yerinde perde açacak olan 18. Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödüllerinde En İyi Yapım ödülü almış Yazan-Yöneten Cahit Can Tekin'in Keloğlan Mutluluk Ormanında adlı Ücretsiz İnteraktif Çocuk Tiyatrosuna tüm çocuklarımız davetlidir’’ denildi.

Tuğba Kulasoy