Milliyetçi Hareket Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı parti içi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. İl Başkanlığı ile birlikte kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen partililer, bu etkinliğin ardından Yenice Kalkım Belde Teşkilatının açılış programına da katılım sağladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı parti içi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.
Ekim ayı sonunda Merkez İlçe’nin ev sahipliğinde Ekim Ayı İlçe Başkanları Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.  MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ve tüm ilçe başkanları gündem değerlendirmesi yaptı.
 Lâpseki İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Hüseyin Doğan’ın önderliğinde, geçtiğimiz günlerde, İl Başkanlığı ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.
İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada; “İlçe Başkanları Ekim ayı olağan toplantısını Merkez ilçe Başkanlığı misafirperliğinde gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılım sağladık. Ardından da Yenice Kalkım Belde Teşkilatının açılış programına katılım sağladık” ifadelerine yer verildi.

Tuğba Kulasoy