Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Başkanlığını, olağanüstü kongrede yalnız bırakmadı, yeni seçilen Seyhan Palaz ve yönetimini tebrik etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Başkanı Emin Fidan ve yönetiminin görevini bırakmasının ardından, örgüt CHP Bayramiç İlçe Başkanlığı olağanüstü Kongresini gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, İl Genel Meclis Üyesi Özkan Aldemir ve CHP Lâpseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve ilçe belediye başkanları da kongreye katıldı. Kongrede yeni İlçe Başkanı olarak Seyhan Palaz seçildi.
CHP Lâpseki İlçe Başkanlığı Başkan Palaz’ı ve yönetimini tebrik ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe Başkanlığı Olağanüstü kongresine, ilçe başkanımız Yaşar Şaban Genç, Çardak belediye başkanımız Metin Semerci, Umurbey belediye başkanı Erdal Doğan ve İl Genel Meclis üyemiz Özkan Aldemir'le birlikte katıldık. Seçilen Seyhan Palaz'a ve yönetim kurulu ekibine başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
Tuğba Kulasoy