Son olarak Gökçeada'da muhtarlarla Milletvekili Gider, "Hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor. Yeter ki yapılacak hizmetler makul ve mantıklı işler olsun. Muhtarlarımız bu işlere karar verecek, bizler kaynak konusunda destek olacağız ve el birliğiyle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gökçeada ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Buluşmaya AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı olan Yıldıray Ölçek ve muhtarlar katıldı.

Buluşmaya ilişkin açıklama yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "Dünyanın ekonomik dar boğazdan geçtiği zamanlarda pandemi gibi bir belayı atlattık, bunlara ilaveten 6 Şubat depremi ile asrın felaketini yaşadık. Hepsinin yaraları sarılıyor, sarılacak. Hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor. Yeter ki yapılacak hizmetler makul ve mantıklı işler olsun. Muhtarlarımız bu işlere karar verecek, bizler kaynak konusunda destek olacağız ve el birliğiyle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Merkezi