AK Parti Lapseki Kadın Kolları İlçe Başkanlığına, Kadın Kolları Genel Merkez Başkanı  Ayşe Keşir tarafından Aynur Okutucu atanmıştır.
 
Görevi devreden Firdevs Kıroğlu, sosyal medya hesabından bir basın açıklaması yayınladı” Bugün itibariyle Lapseki İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden ailemde yaşanan sağlık sorunları sebebiyle ayrılmış bulunmaktayım.
2014 yılı itibariyle AK Partide ilk görev almaya başladığım günden bu yana, 2018 yılı ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeliğim, 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adaylığım ve Lapseki İlçe Kadın Kolları Başkanlığım süreleri boyunca partimize hizmet etmeye çalıştım. Milletime ve partimin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya gayret ettim. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde tüm kardeşlerimize ulaşabilmek ve partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırabilmek için gayretle çalışmaya özen gösterdim.
Değerli başkanlarım ve çok kıymetli yol arkadaşlarım, bildiğiniz üzere bir görev teslimini bu akşam itibariyle gerçekleştirdik. Görevi  devralan Aynur başkanıma hayırlı olmasını dilerim.
Geride bıraktığımız süre içerisinde birlikte çalıştığım, İl Başkanım Naim Makas'a, İl Kadın Kolları Başkanım Özlem Karadayı'ya, İlçe Başkanım Namık Ergin'e ve ilçe yönetim kurulumuza, Belediye  Başkanım Sayın Eyüp Yılmaz'a, il genel meclis üyelerimiz Hasan Engin ve Halil Özer'e, Belde başkanlarımıza, çok kıymetli gençlik kolları başkanım Oğuzhan Çırak'a, her zaman desteğini esirgemeyen ilçe kadın kolları yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yeni Kadın Kolları Başkanıma ve görev alacak olan yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar diliyorum”dedi.
 
 
 
Ercan Özçetin