Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı, Çardak ve Umurbeyli yöneticiler ile birlikte Çardak esnafına ziyaret gerçekleştirdi.  İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada; esnafın da tüketicinin de pahalılıktan şikâyet ettiğini ifade ederek; “Tüm birim ve kadrolarımızla iktidar yürüyüşümüze emin adımlarla ilerliyoruz. Her hafta yapılacak bu ziyaretlerle, esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya ve sorunlara birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı, Çardak ve Umurbeyli yöneticiler ile birlikte Çardak esnafına ziyaret gerçekleştirdi. 
İlçe Başkanlığı ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada;  “Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki ilçe, Çardak ve Umurbey Belde yöneticileri, kadın ve gençlik kolları belediye başkanları, belediye ve il genel  meclis üyeleriyle tüm birim ve kadrolarımızla iktidar yürüyüşümüze emin adımlarla ilerliyoruz! Bugün Çardak belde Başkanımız Kazım Atılgan, belde sekreterimiz Mehmet Sert, belediye meclis üyelerimiz Önder Ay ve Ali Mercan, Kadın Kolları başkanımız Bedriye Kuruoğlu, Kadın kolları yönetiminden Nimet Şencan ve Sevgi Ay, pazar ve Çardak esnafını ziyaret ederek, hatırlarını sorup, sorunlarını dinlediler. Genel olarak pahalılıktan şikâyet eden esnaf, işlerin giderek azaldığını ve vatandaşların eskisi gibi alışveriş yapamadığını belirttiler. Belde yönetimi ve beraberindeki ekip, her hafta yapılacak bu ziyaretlerle, esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya ve sorunlara birlikte çözüm üretmeye devam edecekler” ifadelerine yer verdi.
Tuğba Kulasoy