Çanakkale CHP’li Belediye Başkanları Türkiye’nin her noktasından CHP’li belediye başkanlarının buluştuğu Kayseri’deki ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay, 17-19 Aralık tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Çalıştay boyunca; sunumlar, atölye çalışmaları ve toplantılar yapıldı.
Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Başkan Seçer, Kayseri programına Anadolu gezisi ile başladı. Başkan Semerci,  Nevşehir ve Ankara’da  esnafla sohbet etti.  Ankara Anıtkabir Ziyareti’nde Başkan Semerci ve eşine Kepez  Belediye Başkanı Birol Arslan da eşlik etti.
Başkan Semerci, sosyal medya hesabına düştüğü gezi notlarında,  Anıtkabir,i ziyaret ettik, ATA’mızın huzuruna çıktık, çok güzel ve anlamlı bir gündü. Vatanımızın her yeri çok güzel, Nevşehir, Göreme, Açık Hava Müzesi Ve Peri Bacaları’nı da görme fırsatımız oldu.  Nevsehir’ de Çardak Köyü sakinleri ile tanıştık, Çanakkale Çardak’ımıza davet ettik. Cok misafir perverdiler.  Hacıbektaş Veli Kültür Merkezi’ni de ziyaret etik. Görmeye ve gelmeye değer bir yer. Kayseri Akkışla ilçemizi CHP Belediye Başkanları olarak ziyaret ettik, Akkışlalı vatandaşlarla bir araya geldik, dertlerini dinledik. Son olarak da Kayseri Belediye Başkanları Çalıştayına katıldım, çok güzel ve başarılı geçti”  ifadelerine yer verdi.
 
Tuğba Kulasoy