Geçtiğimiz akşam ilçe merkezine biraz uzak olan ve dağ köylerinden biri olan Kızıldam köyünü,  İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Özdemir, Halil İbrahim Çiçek, Kani Mıstık, Murat Gürşen’inde katılımıyla gerçekleştirildi.
Köy içerisinde bulunan kahvehaneleri köy muhtarı Muzaffer Akdeniz ile birlikte gezen AK Parti heyeti ayrı masalara oturarak vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinlediler.
AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin” Biz hep birlikteyiz ve beraber köy ziyaretlerimize devam ediyoruz. Her zaman söylüyorum şu an seçim falan yok biz gördüğünüz gibi il genellerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçe merkezinde oturmak değil köy ziyaretleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Köylerde yaşayan vatandaşlarımız ile çok güzel sohbet  ediyor talep ve isteklerini dinliyoruz. Zaten il genel meclis üyelerimiz sürekli köylerde hep vatandaş hem de köy muhtarları ile devamlı görüşüyor altıkları talepleri köylere hizmet götürme birliğinde değerlendiriyorlar. Küçük büyük köy demeden her köyümüze hizmet etmeye devam ediyoruz ve edeceğizde”dedi.
 
Ercan Özçetin