Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, il genel meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin ile bir likte muhtarlarla bir araya geldi.
 
İlçe Merkezindeki muhtarlar derneğinde yapılan toplantı derneğe gelen AK Parti heyetini Lapseki Muhtarlar derneği başkanı Mehti Arıcı karşıladı.
Toplantı öncesinde kısa bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Nmaık Ergin” Aslında Bu gün sizleri dinlemeye geldik. Bu gün ilçede siz muhtar arkadaşlarımızın bir başka toplantıları olduğunu duyduk dernek başkanından talep ederek bizde sizlerle beraber olmak istedik. İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımız ile bizlikte bu gün sizleri dinlemeye geldik. Sizlerin söyleyecekleri önerileri düşünceleri bizler için çok kıymetli. Malum 18 Mart 2022 tarihinde Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın katılımıyla 1915 Çanakkale köprüsünün açılışını yapacağız inşallah bunun la ilgili davetiyeleri sizlere ileteceğiz. İlçemiz hem ilçe merkezi beldeleriyle ve köyleriyle çok hızlı gelişen ve değişen  bir ilçe be değişime ve gelişime hep beraber ayak uydurmak durumundayız açıkçası. Bu süreç içerisinde köyler anlamında bize düşen ne ise bizler il genel meclis üyesi arkadaşlarımız ve teşkilatımızla beraber  tüm köylerimize muhtarlarımıza bu anlamda destek vermek istiyoruz. Malum Pandemi sürecinde yaklaşık iki yıldan  bu yana kapanmalar ve pandemin yaygınlaşmasından dolayı toplu olarak bir araya gelemedik. Bizler daha ziyade teşkilatımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte köylerimizi ziyaret etmeye çalıştık konuları, sorunları varsa yerinde inceleyip çözmeye çalıştık aslında. Ama bu günde bir vesileyle toplanmış olalım siz muhtarlarımızın söyleyecekleri olabilir yani kısacası bu gün sizleri dinlemeye geldik “dedi.
 
Ercan Özçetin