Umurbey ile Çanakkale arasındaki ulaşım saatleri değişti. 14 Nisan itibari ile geçerli olan kısmi kısıtlama ile birlikte Umurbey ile Çanakkale merkez arasındaki sefer saatleri yeniden düzenlendi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından alınan korona virüs tedbirleri doğrultusunda artan vakalar değerlendirilerek ülke genelinde çeşitli kısıtlamalar alındı. 81 ile gönderilen genelge ile 14 Nisan itibariyle Ramazan ayı boyunca geçerli olacak Kısmı kısıtlama kapsamında sokağa çıkma yasağının saat 19.00’da başlamasına karar verildi. Bu kapsamda Umurbey ile Çanakkale merkez ilçe arasındaki sefer saatlerinde değişikliğe gidildi.

SON SEFERLER 1 SAAT ERKENE ALINDI
Ramazan ayı boyunca devam edecek kısmi kısıtlama sürecinin başlaması ile Umurbey Belediyesi tarafından toplu taşıma araçları saat değişikliğine gitti. Buna göre hafta sonu seferleri kısıtlama genelinde iptal edilirken hafta içinde de saat değişiklikleri yapıldı. Hafta içi ilk sefer umurbey’den 07.15 iken son sefer 17.15 olarak değiştirildi. Çanakkale’den Umurbey istikametine ilk sefer 07.50 son sefer ise 18.15 olarak belirlendi.

Açıklanan yeni tarifeye göre; Umurbey’den saat 07.15, 08.20, 10.00, 12.15 ve 14.00 kalkışlı seferlerin Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinden geçeceği belirtildi.

Tuğba Kulasoy