23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocukların bakış açısından paylaşmak için Çardak Belediyesi Resim ve Şiir Yarışması düzenliyor.
Çardak’ta 23 Nisan coşkusu başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına günler kala Çardak Belediyesi çocuklar için yarışma düzenledi. Çardak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği yarışma ile salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara bayram coşkusunu resimlerle ve şiirlerle yaşatacak.

Bayram coşkusunu çocukların gözünden duyurmak için yarışma düzenlendi. bu kapsamda "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konusuyla Çardak İlköğretim 1,2,3 ve 4. sınıflar için Resim Yarışması, Ortaokul 5,6,7 ve 8. sınıflar şiirleriyle yarışmaya katılabilecek.
Yarışma için son başvurulara ise günler kaldı. Çocukların yaptıkları resimleri ve yazdıkları şiirleri en geç 20 Nisan’a kadar teslim etmeleri gerekiyor.

ÖDÜLLER BAYRAMDA
Yarışmaya katılanlar arasından seçilen  resim ve şiirler için ödül töreni 23 Nisan’da Çelenk sunma töreninden sonra verilecek.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, ‘’23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklarımızın gözünden, renklerinden ve kaleminden duyurmak için Resim ve Şiir Yarışması düzenliyoruz. Çardak İlköğretim 1,2,3 ve 4. sınıflar Resim Yarışması, Ortaokul 5,6,7 ve 8. sınıflar şiir yarışması Son Başvuru Tarihi 20/Nisan 2021 Konusu ; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ödüller, 23 Nisan 2021 Çelenk sunma töreninden sonra verilecektir. Başarılar dileriz.’’ Denildi.

Tuğba Kulasoy